Intialaisen päähieronnan -kurssi

29.1.2020    klo. 9 - 16

Hinta: 125 €

Kurssi sopii kauneus- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa palvelutarjontaansa tai kenelle vain, joka haluaa ilahduttaa läheisiään ja perheenjäseniään hieronnalla. Intialainen päähieronta on rentouttavaa hierontaa, jossa käsitellään monipuolisin hierontatekniikoin hartiat, olkavarret, niska, pää ja kasvot. Hierottava istuu tuolilla, vaatteet päällä.


Kurssilla opit intialaisen päähieronnan historiaa, hierottavan alueen perusanatomiaa, esteet ja suositukset hoidolle, hoidon vaikutukset, hoidon valmistelu ja toteutus sekä monipuoliset hierontaotteet käytännössä harjoitellen. Hinta sisältää kuvallisen kurssimateriaalin, todistuksen kurssin suorittamisesta ja kahvi / tee sekä pientä purtavaa.
Kouluttajana toimii koulutettu hieroja Liisa Niiranen.


Kurssille otetaan 4-8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.1.2020. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Kurssimaksun suoritus kaksi viikkoa ennen kurssipäivää. Jos minimi osallistujamäärä ei täyty, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Peruutukset ja kurssimaksun palautus vain lääkärintodistusta vastaan.


Kurssille ilmoittautuminen puh. 044 977 9941 tai hoivapalveluliisa@gmail.com


Voit myös tilata intialaisen päähieronnan kurssin omalle ryhmällesi (min 4 henkilöä), joko omalle paikkakunnallesi tai Hoivapalvelu Liisan tiloihin. Kurssimaksu 125 € / henkilö ja kilometrikorvaus 0,50 € / km.

Kuumakivihieronta -kurssi

24.2.2020    klo. 9.30 - 16.30

Hinta: 180 €

 

Kurssi sopii kauneus- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille tai alasta kiinnostuneille. Kurssilla opit tekemään rentouttavaa kuumakivihierontaa koko vartalolle.

Kurssilla käsitellään esteet ja suositukset kuumakivihieronnalle, hoidon vaikutukset, hoidon valmistelu ja toteutus sekä koko vartalon hieronta käytännössä harjoitellen. Hinta sisältää kuvallisen kurssimateriaalin, todistuksen kurssin suorittamisesta ja kahvi / tee sekä pientä purtavaa.

Kouluttajana toimii koulutettu hieroja Liisa Niiranen. Kurssille otetaan 2-4 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Pienryhmässä saat henkilökohtaista opetusta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.2.2020. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Kurssimaksun suoritus kaksi viikkoa ennen kurssipäivää. Jos minimi osallistujamäärä ei täyty, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Peruutukset ja kurssimaksun palautus vain lääkärintodistusta vastaan.


Kurssille ilmoittautuminen puh. 044 977 9941 tai hoivapalveluliisa@gmail.com
 

Voit myös tilata kuumakivihieronta -kurssin omalle ryhmällesi (min 2 henkilöä), joko omalle paikkakunnallesi tai Hoivapalvelu Liisan tiloihin. Kurssimaksu 180 € / henkilö ja kilometrikorvaus 0,50 € / km.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now